Retur

Det skal være enkelt å returnere varer hos oss.

Alle som handler varer i nettbutikken med levering til adresse i Norge, har mulighet til å returnere ubrukt vare innenfor 30 dager. 

Vi tar 49,- i returgebyr. Send oss ordrenummer på mail til post@vulkanexecutive.com, så får du en returkode som du fyller inn her:

https://retur.bring.no/

Da vil du genere en QR kode. Denne scanner du hos ditt lokale postkontor. Du vil da få en adresselapp som klistres på pakken, som da kan sendes tilbake til oss. En enkel og sømløs prosess. Når returen din er mottatt vil vi refundere deg beløpet du har betalt, eks returgebyr. Har du betalt med Klarna vil fakturaen din korrigeres til 49,-

Vi godtar ikke postoppkrav eller rekommandert forsendelse som fraktmetode.

Bytte

Om du ønsker å bytte en eller flere varer du har handlet i nettbutikken, så bestiller du selv de nye varene du ønsker i nettbutikken, akkurat som ved en ordinær handel. Du leverer tilbake de varene du ønsker å bytte inn, akkurat som ved en ordinær retur (du belastes ikke for returgebyr ved bytte).

OBS! Husk å benytte deg av vår returkode du mottar på e-post. 

Når returpakken ankommer lageret vårt og vi ser at alle varer er ok, vil vi refundere beløpet for kjøpet til din konto/kort.

Reklamasjon

Vi har heldigvis svært lite reklamasjoner, men en sjelden gang kan også vi oppleve at varene ikke har den kvaliteten vi forventer. Hvis du opplever dette kan du sende mail til post@vulkanexecutive.com med informasjon om:

- ordrenummer, kjøpsdato og reklamasjonsårsak

Vi behandler reklamasjon fortløpende, men i perioder kan det ta opptil 14 dager før reklamasjon er ferdigbehandlet og du mottar din refusjon.